Hyttegulv

Alle bygninger og rom har forskjellige behov til gulvet. Våtrom krever gulv som tåler vann og fukt, mens gangen ofte krever et gulv som er slitesterkt, samt at det tåler smuss og skitt utenifra. Det samme gjelder for hyttegulvet. Om man har en hytte på fjellet ønsker man ofte at gulvet skal holde godt på varmen, samt ha en finish som passer til utseende og designet på resten av hytta. Til en hytte ved sjøen ønsker man ofte et lysere gulv som tåler å bli utsatt for både sand og fukt etter en tur på stranden.

Snakk med oss om dine behov så hjelper vi deg velge det perfekte gulvet for din hytte.

Legge gulv på hytte

I dag får man en rekke gulvtyper som man enkelt kan legge selv, men det er samtidig en del viktige og kritiske momenter man må tenke på. Derfor velger mange å overlate jobben til en fagkyndig. Det er flere store fordeler med å ha en profesjonell ta seg av gulvleggingen. Først og fremst kan legging av gulv by på mye frustrasjon om man ikke har gjort det før. Kriker og kroker gjør at gulvet på kuttes og tilpasses, noe som fort kan se uferdig ut om det ikke gjøres med stor presisjon.

Ofte bør man også fjerne lister, som også kan være en stor jobb. Med en profesjonell håndverker kan du lene deg tilbake å vite at ditt nye gulv vil bli like flott å se på som varig og solid.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hyttegulv og hvordan vi kan bistå deg.