Vindu og dører

For mange er vinduer og dører en selvfølgelig del av en hver bygning. For oss er vinduer og dører viktige deler at et solid bygg, samt både vinduer og dører gjør bygningen visuelt penere å se på. Det er også viktig at utskifting eller plassering av vinduer og dører er gjort riktig. Skyhøye strømregninger, mugg eller innbrudd er bare noen av konsekvensene ved svake dører og vinduer.

Vinduer som varer

Vinduer er ofte noe av det første som bør byttes på eldre hus, men mange drøyer meg arbeidet. Det som er viktig å merke seg er at konsekvensene ved f.eks et dårlig isolert vindu kan koste mye mer enn å bytte det ut. Kald luft kan trekke inn og varm luft ut, dermed kan du sitte igjen med å "fyre for kråka" hele vinteren. Det igjen vil resultere i skyhøye strømregninger, som du helst sikkert ikke har lyst på. Fukt kan også bli et problem med gamle vinduer. Om vinduene er fylt med damp om morgenen vil dette vannet føre til mugg i f.eks lister og karmer. Mugg i bolig kan være veldig helsefarlig både for mennesker og for dyr, derfor bør man alltid sjekke at unødig fukt ikke samles.

Kontakt oss idag for en uforpliktene prat om vinduer og hvordan vi kan bistå deg.

Solide og sikre dører

Feilmonterte eller eldre dører kan ha samme utfordringene som vinduer. Varm luft kan sige ut, kald luft inn og fukt kan ødelegge døren, lister, gulv og veggene rundt. Dører som er vanskelig å lukke kan være plagsomt, samt feil ved døren kan gjøre at den ikke bidrar med den sikkerheten man ønsker. Spesielt utgangsdører ønsker man at skal være solide, samt visuelt pene. Vi hjelper deg gjerne med å finne den døren som passer best for deg og ditt hus.

Dører inne i huset har også sine funksjoner som f.eks å separere rom. Det finnes et hav av dører å velge mellom. Noen ønsker å ha dører med glass inne for å føre lyset videre inn i andre rom, selv når døren er lukket. Andre rom krever kanskje at døren kan låses, som f.eks toalett, bad eller kjeller. Lurer du på hva slags dør som passer best for din bolig, så kan vi mer enn gjerne hjelpe deg.

Ta kontakt med oss idag for mer informasjon om installering av dører.