Nybygg

Side 1 av 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 2
 
 
Nybygg er et av våre fokusområder i Sør Trønderlag. Skal du oppføre et nybygg i Sør Trønderlag kan du kontakte oss. Bergstaden Bygg AS ble startet i Ålen i mai 2012. Vi er 9 glade håndverkere og 1 ingeniør som har en lidenskap for at du som kunde skal få byggedrømmen oppfylt.

Vi har en målsetning om å være en liten, men ledende entreprenør i oppføring av nybygg, tilbygg og rehabilitering av bygg. I løpet av de seneste år har vi vokst til å bli en liten, men solid aktør innen oppføring av nybygg. Vi har et voksende kundegrunnlag fra borettslag og bedrifter til private huseiere og offentlig sektor i Sør Trøndelag og omegn.

Nybygg og yrkesstolthet

Bergstaden Bygg utfører store og små byggeoppdrag relatert til nybygg i Sør Trønderlag. I tillegg til nybygg er et av våre spesialområder riving og rehabilitering. Typiske rehabiliteringsoppdrag er ombygging, tilbygg og påbygg til eksisterende bygningsmasse. I tillegg til nybygg ufører vi også restaurering og bygging av bad og kjøkken. Videre utfører vi også innsetting av dører og vinduer og omlegging av bad.

Vi tar gjerne på oss oppgaven som hovedentreprenør ved nybygg. Dette kan vi gjøre da vi samarbeider med etablerte og dyktige bedrifter innen elektro, rørlegger og blikkenslagere. Videre samarbeider vi godt med andre håndverkere.

Ved å benytte oss som hovedentreprenør behøver du kun å forholde deg til en kontaktperson. At arbeidet starter og avsluttes til avtalt tid er en selvfølge. Det er også en selvfølge at prisen på det endelige produktet stemmer overens med tilbudet.

Kontakt Bergstaden Bygg AS for mer informasjon om nybygg i Sør Trønderlag.