Riving og gjenoppbygging

Vi utfører riving og gjenoppbygger etter ny krav og kundens ønsker. Forsikringsjobber som flomskader ,vannskader og brannskader er noe av det vi jobber med og vi gir deg pris på det meste.

Riving og rehabilitering av hus er tjenester vi tilbyr våre kunder i Sør Trønderlag. Vedlikehold, riving og rehabilitering av hus er kjerneområder for oss.

Utsatt rehabilitering av hus kan fort bli dyrt.
Derfor kan det av og til være smartere med riving enn rehabilitering. Andre ganger er det smartere med rehabilitering enn riving. Derfor ønsker vi å være ledende innen byggetjenestene riving og rehabilitering i Sør Trønderlag. I tillegg ønsker vi også å være ledende på oppføring av nybygg, påbygg og tilbygg.

Mange velger dessverre å utsette rehabilitering av hus for å spare kostnader. Spesielt i et barskt klima som i Sør Trønderlag kan utsatt rehabilitering bli et dyrt valg i lengden. Med høy kompetanse og yrkesstolthet utfører vi rehabilitering av ditt hus.

Ombygging av hus i Sør Trønderlag

Ombygging av hus kan være aktuelt sammen med riving og rehabilitering.
Når det gjelder ombygging av hus i Sør Trønderlag hjelper vi til med både tilbygg og påbygg. Ombygging av et hus er lurt å gjøre hvis man samtidig uansett må utføre rehabilitering på et hus.

Da kan man slå to fluer i et smekk ved å sørge for nødvendig vedlikehold samtidig som man fornyer huset.
Under ombygging av et hus kan det være lurt å samtidig oppgradere bad og kjøkken. Samtidig kan det være lurt å legge parkett for å oppgradere standarden